Nici un produs

Livrare 0,00 lei
Total 0,00 lei

Coş Plăteşte

Newsletter

Lenuța este fata de la țară, care îți aduce acasă produse de la tara preparate în gospodăriile celor mai harnici oameni din Banat, cu  ingrediente naturale, obținute ca pe vremuri.


Într-o perioadă în care multă lume începe să se orienteze către produse de la tara cât mai naturale, S.C. Niplood S.R.L a avut iniţiativa să înfiinţeze site-ul www.produsedelatara.ro, unic în Banat. Prin acest site www.produsedelatara.ro se doreşte să se intermedieze vânzarea dintre clientul final şi producători locali autorizaţi, încercând să-i ajute pe aceştia din urmă să-şi desfacă produsele.

 

"Dorim să le oferim clienţilor noştri ceva ce cu greu se mai găseşte: produse de la tara tradiţionale româneşti la cel mai bun raport calitate-preţ, încercând să uităm, la câte o masă, din când în când, de aditivii alimentari care se găsesc în majoritatea produselor din comerţ."

 

Producătorii cu care colaborăm au un mare renume, atât în ţara cât şi peste hotare, dată fiind participarea la numeroase târguri de produse tradiţionale. Echipa noastră a investigat fiecare producător şi fiecare produs în parte, pentru a se asigura că produsele sunt cu adevărat de excepţie; nu toţi producătorii locali au reuşit să ajungă pe site-ul nostru.


Drept e că, probabil, unora dintre produse le lipseşte aspectul comercial cu care suntem obişnuiţi, dar acest lucru se datorează faptului că sunt produse realizate manual şi nu industrial. Acest lucru este oricum compensat de gustul natural şi autentic al unui produs cu adevărat tradiţional.


Fie că este vorba de o masă specială de sărbători, sau o masă oarecare, produsele noastre de la tara vor încânta papilele gustative şi celor mai exigenţi gurmanzi.