Bine ați venit, Autentificare
Nici un produs
Livrare 0,00 lei Total 0,00 lei
Coş Plăteşte
Aboneazăte Dezaboneazăte
Sunt 12 producători.
Suba Petronela este un producator modest din Lipova, insa foarte cautat datorita pasiunii pe care o pune in prepararea bunatatilor prezente in oferta noastra. Cine nu stie gustul ciocolatei de casa sau a prajiturilor in foi Lica? Sa nu mai vorbim de celebrul salam de biscuti, care a fost prezent destul de des pe mesele copilariei noastre...
Suba Petronela este un producator modest din Lipova, insa foarte cautat datorita pasiunii pe care o pune in prepararea bunatatilor prezente in oferta noastra.
Cine nu stie gustul ciocolatei de casa sau a prajiturilor in foi Lica? Sa nu mai vorbim de celebrul salam de biscuti, care a fost prezent destul de des pe mesele copilariei noastre...
Mircea Neamţ spune că i-a plăcut măcelăria de mic. Este singurul producator de Salam de Nadlac care detine un atestat de produs traditional pentru acest tip de produs. Acum are 24 de ani de muncă în domeniu. „Mi-a plăcut de când mă ştiu această meserie. Am avut şi în familie măcelari, dar am învăţat mult de la bătrânii care preparau salam de Nădlac. De la fiecare am furat câte ceva”, spune Mircea Neamţ.
Mircea Neamţ spune că i-a plăcut măcelăria de mic. Este singurul producator de Salam de Nadlac care detine un atestat de produs traditional pentru acest tip de produs. Acum are 24 de ani de muncă în domeniu.
„Mi-a plăcut de când mă ştiu această meserie. Am avut şi în familie măcelari, dar am învăţat mult de la bătrânii care preparau salam de Nădlac. De la fiecare am furat câte ceva”, spune Mircea Neamţ.
In gospodaria lui Butiri Nicusor, totul este ca pe vremuri. Intrand in ograda sa, cu siguranta te va cuprinde un sentiment de nostalgie daca nu ai mai vizitat de mult casa bunicilor. Atat bucataria sa de vara, cat si cea de iarna reprezinta atelierul de creatie al acestui modest producator. Pe mesele din lemn masiv, se regasesc o multitudine de oale si ustensile lucrate in mod traditional. Acestea sunt uneltele mesterului branzei, care cu maiestria lui reuseste, prin metode consecrate, sa faca, ca prin minune, din lapte smantana si din smantana unt. Musai de amintit e si branza sa.
In gospodaria lui Butiri Nicusor, totul este ca pe vremuri. Intrand in ograda sa, cu siguranta te va cuprinde un sentiment de nostalgie daca nu ai mai vizitat de mult casa bunicilor.
Atat bucataria sa de vara, cat si cea de iarna reprezinta atelierul de creatie al acestui modest producator. Pe mesele din lemn masiv, se regasesc o multitudine de oale si ustensile lucrate in mod traditional. Acestea sunt uneltele mesterului branzei, care cu maiestria lui reuseste, prin metode consecrate, sa faca, ca prin minune, din lapte smantana si din smantana unt. Musai de amintit e si branza sa.
Mierea de albine comercializata sub denumirea produse de la tara este colectata de la apicultori din zona banatului.Mierea de albine respecta traditia mostenita din generatie in generatie, fiind produsa in stil traditional si este accesibila tuturor prin intermediul Produse de la tara Mierea de albine ofera intotdeauna surprize placute in ceea ce priveste gustul acesteia; cu fiecare tura noua extrasa din stup, gustul este diferit, intr-un mod subtil. Calitatile gustative sunt determinate de vreme, de perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, de flora existenta in jurul stupinei.
Mierea de albine comercializata sub denumirea produse de la tara este colectata de la apicultori din zona banatului.Mierea de albine respecta traditia mostenita din generatie in generatie, fiind produsa in stil traditional si este accesibila tuturor prin intermediul Produse de la tara
Mierea de albine ofera intotdeauna surprize placute in ceea ce priveste gustul acesteia; cu fiecare tura noua extrasa din stup, gustul este diferit, intr-un mod subtil. Calitatile gustative sunt determinate de vreme, de perioada in care stupii au fost dusi in pastoral, de flora existenta in jurul stupinei.
In urma implementarii proiectului sponsorizat din fonduri europene, Mircea Freisz a pus bazele unui ciupercarii in localitatea Bocsa din Caras-Severin. In proiectul sau, nu in zadar s-au investit mai bine de 500.000 de euro, pentru ca acesta a stabilit standarde inalte pentru cresterea si procesarea ciupercilor. Aceste ciuperci, de-a dreptul savuroase, stau la baza a patru dintre preparatele traditionale principale ale BioGardena. In privinta calitatii, nici restul ingredientelor produselor comercializate de catre BioGardena nu se lasa mai prejos; sunt atent selectionate, cu rabdare si atentie, din surse sigure. Datorita dorintei de pastrare a retelor traditionale, toate produsele comercializate sunt lipsite de aditivi alimentari sau conservanti.
In urma implementarii proiectului sponsorizat din fonduri europene, Mircea Freisz a pus bazele unui ciupercarii in localitatea Bocsa din Caras-Severin. In proiectul sau, nu in zadar s-au investit mai bine de 500.000 de euro, pentru ca acesta a stabilit standarde inalte pentru cresterea si procesarea ciupercilor.
Aceste ciuperci, de-a dreptul savuroase, stau la baza a patru dintre preparatele traditionale principale ale BioGardena. In privinta calitatii, nici restul ingredientelor produselor comercializate de catre BioGardena nu se lasa mai prejos; sunt atent selectionate, cu rabdare si atentie, din surse sigure. Datorita dorintei de pastrare a retelor traditionale, toate produsele comercializate sunt lipsite de aditivi alimentari sau conservanti.
Infiintata in 2010, cu fonduri proprii, S.C. Kronstadt Fructe Timis S.R.L. si-a inceput activitatea prin a produce suc de mere proaspat si 100% natural si prin comercializarea de fructe crescute ,,ca la tara": cirese, caise, piersici, prune, mere si pere. Nu lasati acel ,,S.C." din fata denumirii firmei sa va induca in eroare; toate produsele acesteia sunt 100% naturale!
produse: 10 20